Uslovi poručivanja i način plaćanja

Uslovi i način plaćanja

Način plaćanja

Proizvode koje želite da poručite putem  Trefolino  internet prodavnice, možete platiti na više načina:

  1. plaćanje pouzećem, gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
  2. plaćanje gift karticom
  3. plaćanje vaučerom
  4. plaćanje platnom karticom

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.trefolino.rs plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj vrednosti, na ruke kuriru kurirske službe City Express koji Vam donosi pošiljku. 

Plaćanje gift karticom

Kada dodjete do kraja procesa vaše porudžbine na sajtu www.trefolino.rs u polje KUPON upišete broj sa gift kartice, broj vaše gift kartice se nalazi u sredini zadnje strane (broj sa barkoda)

* Ukoliko se desi da ne prihvata kod, nastavite proces kupovine i na kraju porudžbine u polju KOMENTAR  napišite broj vaše gift kartice.


Na ovaj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost gift kartice u odnosu na vrednost porudžbine.

-Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj gift kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru.

Napomena:

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina gift karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 011 375 30 75, 060 01 898 28 ili pošaljite e-mail na prodaja@trefline.rs sa navedenim nejasnoćama. 

Plaćanje vaučerom
Kada dodjete do kraja procesa kupovine u polju KOMENTAR navedite: iznos vaucera, broj vaučera koji se nalazi sa desne strane ispod holograma, šifru kupca koja se nalazi sa zadnje strane vaučera.

Na taj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na vrednost porudžbine.-Ukoliko vrednost porudžbine prelazi vrednost vašeg vaučera, razliku plaćate u gotovini, pouzećem kuriru koji Vam donosi pošiljku.


Napomena:
Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina vaučerima, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 011/375 30 75, 060 01 898 28 ili pošaljite e-mail na
prodaja@trefline.rs sa navedenim nejasnoćama. 

Plaćanje platnim karticama

 Prilikom Onine kupovine artikala iz naše ponude na sajtu www.trefolino.rs , imate mogućnost Online plaćanja platnim karticama u celokupnom iznosu.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, MasterCard, Maestro platnom karticom.  Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, UniCredit banka Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Potrebno je da unesete sledeće podatke:

Brand : Visa, MasterCard, Maestro - izaberite vrstu kartice

Cadr number: broj kartice

Expiry Date: datum isteka

Card holder: Ime korisnika kartice

CVC2/CVV2: broj sa kartice (obično sa zadnje strane)

 

http://www.dexy.co.rs/files/images/banca_intesa/slika2.jpg

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i UniCredit banke, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti (nema konverzije), već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Trefolino e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Trefolino internet portalu.
  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

 Želimo Vam uspešnu kupovinu! 

Trefolino

Radno vreme

8-16h subota 8-13h