Zamena artikala

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odogvara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem na kontakt telefon 011/375 30 75 ili nam pošaljite email na adresu: prodaja@trefline.rs. Neophodno je da u tom trenutku imate pored sebe broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.
Takođe, ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na kontakt telefon 011/375 30 75 ili nam pošaljite email na adresu: prodaja@trefline.rs Vaš broj računa/otpremnice i šifru i veličinu artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal.
Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal, nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju. Nakon prijave za zamenu artikala, neophodno je robu adekvatno upakovati i poslati po kurirskoj službi City Express zajedno sa račun-otpremnicom koju ste dobili uz online porudžbinu, kao i sa odštampanom, popunjenom dokumentacijom koju ste dobili na e-mail adresu prijavljenu prilikom kreiranja online porudžbine. Onog momenta kada se nama vrati roba na stanje, biće Vam poslat zamenski artikal.
Rok zamene
Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.
Troškovi isporuke
Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznost jedne poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe City Express koji možete videti OVDE . Poštarinu plaćate gotovinom City Express kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu. 
NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.
Vaš Trefolino!

Radno vreme

8-16h subota 8-13h